Thursday, 12 March 2026
  0 Replies
  47 Visits
0
Votes
Undo
Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Раніше мої стосунки з кухнею були, м'яко кажучи, напруженими. Я могла спалити яєчню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я не знала, радіти чи засмучуватись.

Перші два тижні я обходила її стороною. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче літаюча тарілка. Але голод не зважає на страхи, і я таки наважилася її увімкнути.

На блозі знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене надихнула. Я кинула в чашу фарш, капусту, рис і залила це томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину квартирою поплив такий запах, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Це ти сама приготувала?".

Коли я відкрила кришку, то очам своїм не повірила. Це була нормальна готова вечеря! Соковита, гаряча, їстівна! Ми з'їли все за півгодини.

Тепер ми з мультиваркою - друзі. Вона не зважає на мою недосвідченість: у ній нічого не горить і не втікає і не стріляє олією. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі жартують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf.xlsx,xls
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 10MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.